Een doordachte strategie voor
digitale marketing die opbrengt.

Til uw online maturiteit

naar nieuwe hoogtes.

Digitale marketing is veel meer dan een straffe website op het internet gooien en links en rechts wat content delen via sociale media. We vergaren op constante basis essentiële inzichten in het gedrag van uw bezoekers en gieten deze in glasheldere analyses. Zo zijn we samen met u in staat een digitale strategie te ontwikkelen die uw online maturiteit naar nieuwe hoogtes tilt en onafgebroken opbrengt.

Digitaal marketingplan

Een goed plan begint met een duidelijk doel, met concrete acties, slimme kanaalkeuzes en realistische KPI’s om op te volgen. Aria ontwikkelt digitale marketingplannen op maat, al dan niet als onderdeel van een bredere business- of communicatiestrategie.

Digitaal marktonderzoek

Tijdens een digitaal marktonderzoek brengen we de aanpak van uw concurrenten en/of de beweegredenen van uw doelgroepen in kaart. Aria onderzoekt wat bezoekers verwachten van uw site en hoe u daar beter op kunt inspelen dan andere spelers in de markt.

Performance marketing audit

Een performance marketing audit brengt complexloos in kaart hoe gezond uw merk is als het op digitale marketing aankomt. Aria duikt achter de schermen van uw huidige marketingaanpak en legt de eventuele pijnpunten in uw bezoekerservaring, online vindbaarheid en advertentiestrategie bloot ter optimalisatie.

Dashboarding en analytics

Het rendement van uw merk opvolgen is een kwestie van een vinger aan de pols te houden op een zo bruikbaar mogelijke manier. Aria zorgt voor interessante inzichten in de cijfers en statistieken, koppelt deze aan uw doelen en schotelt ze bevattelijk aan u voor in een aantrekkelijk dashboard om constant op de hoogte te kunnen blijven.

Ontdek wat we samen

kunnen realiseren.

Op zoek naar meer online visibiliteit en rendement op basis van heldere communicatie, doordachte strategieën en een nuchtere aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek met welke partituur we uw merk een toontje hoger helpen zingen.

Maak vrijblijvend

een afspraak.

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen, dan steken we de koppen bij elkaar.

Strategie & analyse

 • digitale marketingplannen
 • digitaal marktonderzoek
 • performance marketing
 • audits, dashboarding en analytics

Digitale marketing

 • performance digital advertising
 • rtb / programmatic advertising
 • digital out of home
 • performance optimization
 • social media planning / advertising

Consultancy

 • a-z begeleiding van marketingmanagers
 • opleidingen
 • inhouse consultancy

Ontdek wie wij al hielpen

een toontje hoger te zingen.

De mensen achter Aria lieten ook Allianz, AP Hogeschool Antwerpen, Bayer, Blavier, Brantano, De Watergroep, DPG Media, Duvel Moortgat, French Beans, Hydroscan, Jaguar Land Rover, Keppens Design & Communication, Keyware, Korian, Libeco, Novartis, OMcollective, Ping!, Thomas Cook, Toerisme Limburg, Ubiway Retail, Wolters Kluwer en vele anderen een toontje hoger zingen.

Klaar voor meer succes?

Bel of mail ons vrijblijvend

Zin om met uw merk meer in de kijker te lopen? Tijd voor een nieuwe aanpak of onafhankelijke audit van uw huidige marketingaanpak? Interesse in onze beproefde werkwijze inzake digitale marketing? Op zoek naar uw eigen uitgekiende mix van strategie, tactiek én technologie op maat van u en uw merk?

Wij helpen je graag verder.