Digitale marketing opleidingen

Wie is uw trainer/coach?

Dimitri Claerbout is de naam … aangenaam. Ik leidde in de loop der jaren heel wat marketeers op. Die vonden vervolgens vlot hun weg naar de grote Belgische (digitale) marketingbureaus of in uitdagende functies bij bedrijven zoals Combell, Colruyt, De Persgroep, …

Referenties nodig? Geef gerust een seintje.

Ook dagopleidingen (rechtstreeks, via JCI en Wolters Kluwer) staan op mijn palmares. En ik verzorg opleidingen en cursussen binnen uw onderneming om het digitale marketingteam tot een hoger niveau te brengen.

Opleiding digitale marketing op maat

Kenmerkend voor mijn opleidingen? Een open dialoog en ruimte voor alle vragen. Ik volg daarbij de ingesteldheid van de Chinese denker Confucius: doen en begrijpen. Concreet?

Waar gaat uw bezoeker naar op zoek?

Digitale marketingopleiding op maat voor de ontwikkeling van specifieke vaardigheden. Antwoord op de vraag: Waarom doe ik het net op die manier?

Vers gesneden kennis volgens uw specifieke noden. (Geen klassieke Powerpoint of standaardcursus.)

Flexibele oplossingen

Intensieve opleiding op de werkplek met begeleiding en coaching? Of eerder in de vorm van een dagopleiding of opeenvolgende korte sessies? Vraag het.

U krijgt een programma in functie van uw noden, kennisvraag en de praktische context. Wat precies? Alle vaardigheden die een digitale marketeer moet bezitten op eender welk niveau: starter, gevorderde of expert. Zelfs opleiding voor de (digitale) marketingmanager over digitale performance marketing. (Hoe stuur ik een agency aan? Hoe weet ik of wat men mij vertelt klopt? Hoe lees ik een rapportage?)

Troeven? Een brede kennis van digitale marketing en een uitgebreid netwerk aan experts en partners.

Waarover ziet u nog verbetering voor uw team? Laat het weten en ik zorg voor een passende opleiding.

Referenties

Graag kennismaken?

Marketing opleiding op maat?

Heldere communicatie

Doordachte marketingstrategie

Nuchtere aanpak met cijfers en feiten

Bel ons op het nummer +32 9 391 11 80.

Mail naar hello@aria.be.

Of vul het onderstaande formulier in. Geef ook gerust aan hoe en wanneer wij u contacteren. Tot binnenkort?

Meer zichtbaarheid

Advertenties op de zoekresultatenpagina’s, SEO-verbeteringen, banners, marketingadvies… Aria zorgt voor een perfecte samenzang van website en campagne.

Meer bezoekers

Alle schakels zijn belangrijk: uw website, verhaal én product. We werken met nuchter verstand, automatisering, data en nog veel meer. En zorgen voor meer tevreden bezoekers die kennismaken met uw boodschap.

Meer succes

Wij leggen in heldere en duidelijke taal uit welke acties nodig zijn en waarom we voor een bepaalde strategie kiezen. De resultaten leest u in duidelijke rapporten.