Google Ads

Een welkome aanvulling

Bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnen vergt tijd en energie. Zelfs met een geoptimaliseerde website. Gelukkig is er ook SEA … of search engine advertising. Adverteer in Google Ads en Bing Ads voor instant leads.

Gevestigde websites en merken hebben een streepje voor bij Google. En dan ben je nog afhankelijk van de voorkeuren van de zoeker en de toenemende concurrentie. Kortom, SEO of zoekmachine optimalisatie is vaak een lange termijnwerk.

Alternatief? Advertenties op de zoekresultatenpagina’s, een complementaire strategie die meteen resultaat oplevert. In de Benelux haal je met Google de grootste speler in huis, vandaag via Google Ads (vroeger Google Adwords). Met Bing erbij haal je zo goed als 100% dekking.

Relevantiescore: succes verzekerd

Uw budget en tijd zijn beperkt, niet elke zoekterm is interessant voor uw advertentie. Uw potentiële klant benoemt uw product of dienst misschien heel anders dan uzelf. En zijn de prospecten die uw advertentie te zien krijgen wel klaar om uw product te bestellen?

Hoe boek je succes met adverteren op zoekresultatenpagina’s? Met een perfecte samenzang van website en campagne. Vertel een nauw aansluitend verhaal dat start vanuit de nood van de gebruiker. En formuleer een antwoord op volgende vragen.

Waar gaat uw bezoeker naar op zoek?

Krijgt hij dan wat hij wil?

Concreet? Uw bezoeker ziet een oplossing in een advertentie en krijgt een vervolgverhaal op de bestemmingspagina. Dat heet in vakjargon ‘relevantiescore’. En wist u dat die even bepalend is als het budget voor het welslagen van uw campagne? Sterker nog, ze bepaalt hoeveel kliks u koopt met uw budget. Een concurrent met betere teksten en een betere gebruikservaring haalt met gemak 3 keer zoveel uit dezelfde euro

SEA: de totaalaanpak

In een Google Ads-traject zijn alle schakels belangrijk: uw website, verhaal én product. Maar we werken ook met slimme structureren, automatisering en data. Vergeet torenhoge budgetten, de grote webshops halen een optimale ROI uit hun Google Ads dankzij het gebruik van data en inzicht.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Kijken wat voor uw bedrijf mogelijk is?

Wij leggen in heldere en duidelijke taal uit hoe dat precies zit, welke acties nodig zijn en waarom we voor een bepaalde strategie kiezen.

(Lees zeker ook eens de tips over het kiezen van een partner op de website van Google!)

Referenties

Graag kennismaken?

Google Ads-campagne opzetten?

Heldere communicatie

Doordachte marketingstrategie

Nuchtere aanpak met cijfers en feiten

Bel ons op het nummer +32 9 391 11 80.

Mail naar hello@aria.be.

Of vul het onderstaande formulier in. Geef ook gerust aan hoe en wanneer wij u contacteren. Tot binnenkort?

Meer zichtbaarheid

Advertenties op de zoekresultatenpagina’s, SEO-verbeteringen, banners, marketingadvies… Aria zorgt voor een perfecte samenzang van website en campagne.

Meer bezoekers

Alle schakels zijn belangrijk: uw website, verhaal én product. We werken met nuchter verstand, automatisering, data en nog veel meer. En zorgen voor meer tevreden bezoekers die kennismaken met uw boodschap.

Meer succes

Wij leggen in heldere en duidelijke taal uit welke acties nodig zijn en waarom we voor een bepaalde strategie kiezen. De resultaten leest u in duidelijke rapporten.