“In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.”

Practice

“Is je website niet snel genoeg? Twijfel je of de zoekwoorden voor je advertenties wel nog de juiste zijn? Nood aan duidelijkere dasbhoards of communiceren de verschillende meetsystemen niet met elkaar? Weet je niet via welke kanalen je best kan adverteren?”

Op deze, en nog veel meer praktische vragen, kunnen we je een pragmatische oplossing bieden. Gaande van conversie-optimalisatie op je website, en concrete SEO aanpak, of een uitgewerkte campagnes en op maat gemaakte dashboards en rapporten. We zorgen ervoor dat je boodschap bij de juiste doelgroep terecht komt, en dat je gevonden wordt. 

Aria steunt op mensen met ervaring in verschillende expertises, bij verschillende sectoren en bedrijven, en deze hands-on kennis gebruiken we maar al te graag voor onze klanten.

Door de verschillende expertises, kunnen we je op verschillende gebieden ook operationeel verder helpen.

Diensten

Digital advertising

Met digitale reclame kun je je doelgroep zeer gericht bereiken. Maar met grote kracht komt grote complexiteit. We helpen je je met het antwoord op deze vraag; “Hoe bereik ik mijn doelgroep met de juiste boodschap, op de juiste momenten en via de gepaste kanalen?”  

Ons team blijft graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van digitale reclame. Zo kunnen we deze mediaplannen van A-Z opstellen waarin we budgetten slim toewijzen aan de juiste kanalen met relevante boodschappen. Alles met de ultieme focus: Conversiedoelen maximaliseren,  

Campaign management

We voeren digitale campagnes van A tot Z en we houden van campagnes die jouw publiek aanspreken en die impact hebben. Van het bedenken van creatieve concepten, over het analyseren van publieksgegevens, tot het creëren van middelen die converteren op relevante kanalen. Zowel always-on als ad hoc, push of pull campagnes, of net de combinatie ervan kunnen voor uw organisatie een succes zijn. We gaan aan de slag met de opzet, optimalisatie en uiteindelijk ook rapportage van de verschillende campagnes. 

Succesvolle campagnes maken op verschillende manieren contact met je publiek, van digitale advertenties tot organische video’s en goed geschreven blogcontent. Alles zorgvuldig opgezet en geoptimaliseerd voor een nog grotere impact.

Search engine optimization (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie, een hele mond vol, maar het betekent letterlijk dat je bepaalde inspanningen gaat leveren om je je website en je merk beter terug te vinden. Waar advertising altijd een bepaalde mediakost met zich meebrengt, bezorgen SEO inspanningen je op lange termijn gratis zoekverkeer.   

Eerst en vooral zijn er achterliggende technische vereisten zoals snelheid van de site, de mobile friendliness, metadata en de links die gelegd worden. Daarnaast zorgen we ervoor dat de inhoud aan de front-end kant on-point en relevant is voor jouw gebruikers, waardoor de algehele gebruikerservaring verbetert. Ook contentbeheer is dus een belangrijke schakel in deze optimalisaties.

Social media advertising

Door je organische content te een extra boost te geven via social media advertising, kan je de juiste boodschap bij de juiste doelgroep, op het juiste moment brengen.

Dankzij de uitgebreide mogelijkheden aan doelgerichte targeting, kan je je doelgroep nog gerichter gaan benaderen en verfijnen. Op basis van je algemene marketingstrategie kijken we samen welke advertising campagnes via welke kanalen de juiste boodschap gaan brengen. Vervolgens volgen we de verschillende campagnes en advertenties nauw op de voet en sturen we bij waar mogelijk om zoveel mogelijk rendement te halen!  

Recruitment advertising

Zijn er bepaalde vacatures of functies die moeilijk ingevuld geraken? Of is er een dermate grote nood aan een profiel die de constante instroom van kandidaten vereist? Dan kan recruitment advertising hiervoor de juiste oplossing zijn. Als onderdeel van je employer branding, kunnen we je concreet helpen om de juiste kandidaten aan te spreken, en werken naar een grotere instroom van sollicitanten.

Analytics & dashboarding

Wij geloven bij Aria zeer sterk in meetbare resultaten, en bijgevolg ook duidelijke en bruikbare dashboards die gemakkelijk een volledig overzicht geven van de vooropgestelde KPI’s. Samen brengen we in kaart welke resultaten gemeten kunnen worden, en we vertalen dit in live visualisaties waarmee je kunt schakelen en gefundeerde conclusies kunt trekken over hoe je digitaal presteert.

Ons team kraakt de cijfers, onthult inzichten en formuleert hands-on aanbevelingen. Ons doel hier? Je in staat stellen de conversie effectief te verhogen en de complete marketingfunnel te optimaliseren.

Digitale experts in je team

Of je nu iemand tijdelijk wil vervangen of niet meteen de juiste persoon vindt voor een specifieke functie. Af en toe ontstaat de behoefte aan tijdelijke ondersteuning. Dat is waar onze toegewijde consultants om de hoek komen kijken, een netwerk van digitale experts die feilloos integreren binnen jouw team, op afstand of on site. 

Leuke extra: wanneer je expertise buitenom het kennisveld nodig hebt, kun je steeds beroep doen op de kennis van Aria!

Ontdek wie wij al hielpen

een toontje hoger te zingen.

De mensen achter Aria lieten ook Allianz, AP Hogeschool Antwerpen, Bayer, Blavier, Brandon & Branda, Brantano, De Watergroep, Diabetes Liga, DPG Media, Duvel Moortgat, French Beans, Hydroscan, Jakobus en Corneel, House of Talents, Jaguar Land Rover, Keppens Design & Communication, Keyware, Korian, Libeco, Novartis, Ping!, Solyd, Thomas Cook, Toerisme Limburg, Ubiway Retail, Wolters Kluwer, Xylos en vele anderen een toontje hoger zingen.

-68%
lagere eCPM dan voorzien

Rendabele zichtbaarheid op premium domeinen

4,5 miljoen

aantal impressies

+300%

toename in het aantal vertoningen

+70%

meer klikken

Als ondersteuning van een bredere campagne wou Toerisme Limburg graag meer online zichtbaarheid. We overstegen de verwachtingen (ifv het mediabudget) en verzorgden hun zichtbaarheid op bekende (nieuws)sites. Toerisme in eigen land? Visit Limburg!

+52%
Toename in het aantal winkelbezoeken

Belgische speler in luxebaden en sauna's*

Optimalisatie en structuur voor sterk verbeterde resultaten

+128%

meer leads

+404%

toename in het aantal telefoonleads

-24,84%

daling van de gemiddelde kost per conversie

Een opfrissing van de lopende campagnes en een optimalisatie van de structuur betekende voor deze klant sterk verbeterde resultaten.

*Meer informatie telefonisch beschikbaar – opdracht whitelabel uitgevoerd

-53%
Significante daling van de gemiddelde kosten per conversie

Internationale verzekeraar*

Meer conversies én goedkoper

+170%

stijging in conversies

+700k

meer weergaven

+8%

stijging in conversieratio

De klant had te weinig conversies voor woon- of autoverzekeringen, bovendien waren de conversies te duur. Met een uitgekiende strategie wisten we hier weg mee.

*Meer informatie telefonisch beschikbaar – opdracht whitelabel uitgevoerd

+186%
Stijging in omzet tov. de voorgaande periode

Belgische afdeling van internationale bloemenwinkel*

Meer zichtbaarheid, meer conversie, meer omzet

+186,06%

meer omzet

+ 1,5 miljoen

meer weergaven

+15%

toename in conversieratio

De uitdaging was groot: De verkoop van het boeket had een maximumkost, het aantal conversies moest omhoog en de accounts dienden serieus op orde te worden gezet. Een kolfje naar Aria's hand!

*Meer informatie telefonisch beschikbaar – opdracht whitelabel uitgevoerd

+12%
Toename in de online zichtbaarheid

Met minder budget, 5x meer conversies

-35%

daling van de gemiddelde kost per conversie

+455%

stijging in conversies

1530

Online bestellingen

Als gezond alternatief voor comfort fastfood is het niet gemakkelijk om op te boksen tegen de gekende ketens. Samen met Donki zijn we erin geslaagd om hun 3 locaties extra in de kijker en het resultaat voor de vraag naar afhaalmaaltijden te verbeteren. Arriba con Donki!

Ontdek wat we samen

kunnen realiseren.

Op zoek naar meer online visibiliteit en rendement op basis van heldere communicatie, doordachte strategieën en een nuchtere aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek met welke partituur we uw merk een toontje hoger helpen zingen.

Klaar voor meer succes?

Bel of mail ons vrijblijvend.

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen, dan steken we de koppen bij elkaar.

Wij helpen je graag verder!